Corvin sétány

Kedvencekhez ad Kedvencekből eltávolít 991012

Alap adatok

ár ( € ) €240,900 ár ( Ft ) 94.900.000 Ft Azonosító 991012 méret 43 m2 hálószobák 1 Cím 8. kerület Nézet Kertre néző Emelet 3 erkély Igen lift Igen légkondícionáló Igen

Leírás

Megvételre kínálunk egy harmadik emeleti, csendes belső kertre néző 43 nm-es erkélyes lakást. A társasház a 2000es évek elején épült. Nincs egy éve, hogy a lakás átesett élete első felújításán. Ami nem lett teljesen cserélve, az fel lett újítva. Gépesített konyha, csinos fürdőszoba és teljes berendezés tartozik az ingatlanhoz. Légkondicionáló, mosógép, mosogatógép és teljes bútorzat az ár részét képzi.

A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es tároló helység.

A Corvin Sétány mentén, Budapest szívében, a Nagykörút és az Üllői út találkozásánál megújult városnegyedben található. Itt nem csak a 3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljes körű szolgáltatási környezet is gondoskodik a lakók kényelméről.

Kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanba fektetni nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetés is. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megháromszorozódottak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A Corvin Plaza közelségének, az optimális közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakások bármikor könnyen bérbeadhatóak.

Az ingatlan a térképen található körön belül helyezkedik el.

Hasonló Lakások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Küldés

Managerent Kft.
1132 Budapest, Váci út 22-24. 3.em.
Phone: +36 1 877 6200
Mail: info@managerent.hu

 
 

Eladáson gondolkodik?

Kollégáink örömmel adnak egy hozzávetőleges értékbecslést Önnek!

Eladó Lakás Kereső

Város/Kerület
ár
-
hálószobák
város/kulcsszó
méret
- m2
típus
Emelet
Nézet
extrák
Részletes kereső
Egyszerű kereső